Ajankohtaista. 

23.8.2013 onpas aikaa kulunut kun tänne on kirjoiteltu..hmm..kivaa on ollut ja harjoituskautta jo kovasti odotellaan. Yksi tarhanväestä odottaa myös ja toivotaan että se menee hyvin :) Nyt viikonloppuna volokkareita kokkoontuu Iso-Syötteellä, seuraavana viikonloppuna SM-perhokalastusta, sitten SM-suunnistusta, Luppovesi syttyy ja Syötteen kulttuuri-ja liikuntakeskuksen avajaisia ja ja..kaikenlaista mukavaa syksyn puuhaa. Luontokeskus järjestää mm. sieniopastusta ja retkiä. Toivotaan että sieniä rupeaisi nousemaan.

21.11.2012 Lumi suli, vesi tuli.. jäisetreitit ja pikkutassuja ei auta mennä loukkaamaan :(

7.11.2012 Edellisenä pyhänä tuli lunta niin että saimme 6 km valjakkoajoreitin kuntoon! Sen kunniaksi marraskuun ajan 6km ajelu 60euroa/henkilö kun 2hlö/reki (norm 75euroa/hlö). Yhteystiedoissa puhelinnumeromme josta voit sopia valjakkoajon. Tervetuloa!

06.12.2011 Itsenäisyyspäivän kunniaksi avasmme 6 kmvaljakkoreitin! Kaksi nuorta Oululaisneitosta pääsivät ensimmäisenä ajelulle ja kaikilla oli kivaa! Koirilla ja ihmisillä :)

02.06.2011  Kevät tuli ja meni nyt ootellaan "kunnon" kesän alkamista, koirulit ovat olleet jo kohta kuukauden kesälomilla

02.06.11 Nakke koira synnytti viikko sitten viisi tervettä ja pulskaa pentua, emä ja pennut voivat erittäin hyvin.

28.8.11 Neljä noista Naken pennuista kasvaa vauhdilla ja ruokahalu on aivan mahtava, valitettavasti yhdelle pennuista oli paha synnynnäinen sairaus ja Ajax-koiruli juoksee nykyjään pilvenreunalla terveenä ja hyvin voivana.

Muistakaa kaikki 10.9 LUPPOVESI SYTTYY tapahtuma Syötteellä klo: 18:00 alkaen

11.10. 2011 Pikkujoulukausi lähestyy! Savusaunamme lempeiden löylyjen jälkeen voitte nauttia kevyen iltapalan tai vaikka kolmen ruokalajin illallisen hiljaisuuden keskellä, kynttilänvalon loisteessa rentoutuen . Hyvinvointi-tai talven ohjelmien sisällöstä voitte myös löytää mieleistä tekemistä vierailuunne. Lähetämme mielellämme tarjousta!