Melontaretki, kalastus ja patikointi Iso-Syötteen maisemissa

Syötteen Eräpalvelut tarjoavat tekemistä lomallesi pohjoisessa myös kesäkaudella! Ohjelmaan kuuluvat erilaiset retket lähes päivittäin. Sunnuntain ja maanantain huilaamme, mutta voit toki tiedustella juuri omalle ryhmällesi räätälöityä ohjelmaa tai koiratarhavierailua teille parhaiten sopivaan aikaan.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää numerosta 0400 604 772 tai 050 528 6441.

Kesän 2017 viikko-ohjelma syötteellä

Päivittäin

Koiratarhavierailu

Tule vierailulle n.90 innokkaan huskyn tarhalle. Pääset tutustumaan koiriin ja niiden hoitoon. Opas kertoo myös koirien treenauksesta. Nämä villinnäköiset hyppivät ja haukkuvat energiset koirat ovat ystävällisiä ja sosiaalisia tuttavuuksia. Ajankohdasta riippuen voi vierailun aikana tavata myös hellyttäviä huskynpentuja.

  • Kesto: noin tunti.
  • Hinta: 5 € / aikuinen, 3 € / lapsi.
  • Lisähintaan: mehu/kahvi ja pulla 3 € / henkilö.

Maanantai

Kanoottivaellus ja kalastelua Pärjänjoella

Lähdemme liikkeelle Oksanperän leiriltä, missä sijaitsee myös huskytarha, johon tutustutaan myös retken aikana. Siirrytään joelle ja jaetaan kalastusvälineet. Joella opas antaa ohjausta kanootin käyttöön ja perhokalastukseen. Kalastuksen lomassa nautitaan retkieväät jokirannassa.

  • Kesto: 4-5 tuntia
  • Hinta: 95€/henkilö
  • Sis.: ohjauksen, retkieväät, kalastusvälineet, kalastusluvat (Huom. Valtion kalastuksenhoitomaksu tulee olla yli 18-vuotiailla) sekä oppaan palvelut
  • Osallistujamäärä: 3-8 henkilöä.
  • Lisähintaan: kuljetus majapaikasta lähtöpaikkaan ja takaisin

Tiistai

Rivertubing

Rohkea lasku yhden istuttavalla ”kanootilla Pärjänjoen Vannekoskella! Tapaaminen Safaritalolla, varusteiden laitto ja kuljetus joelle .

65€/hlö, ohjelman kesto n. 2,5 h, (erillisesti sovittuna myös muina päivinä)

Keskiviikko

Rivertubing

Rivertubing Rohkea lasku yhden istuttavalla ”kanootilla Pärjänjoen Vannekoskella! Tapaaminen Safaritalolla, varusteiden laitto ja kuljetus joelle . 65€/hlö, ohjelman kesto n. 2,5 h, (erillisesti sovittuna myös muina päivinä)

Torstai

Kalastusretki Pärjänjoelle

Hinta: 40 e/aik., 20e/lapsi

Kesto: 2-3 h

Osallistujamäärä : 2-10 hlöä

Tapahtumakuvaus:

Tutustumme huskytarhan elämään, jonka jälkeen otamme mukaan kalastusvälineet (haku tarhalle erillisen sopimuksen mukaan esim. majoitteesta). Kävelemme rauhaisan luonnon kautta jokirantaan. Opas ohjaa kalastusta ja kalastuksen lomassa nautimme retkieväät jokirannassa. Sisältää ohjauksen, retkieväät, kalastusvälineet, kalastusluvat (huom.valtion kalastuksenhoitomaksu tulee olla maksettuna yli 18-vuotiailla)

Perjantai

Ohjattu sauvakävely huskytarhalta

Hinta: 12 e/hlö, minimiryhmähinta 36 e

Kesto: n. 1h

Osallistujamäärä: max. 20 hlöä

Tapahtuman kuvaus:

Osallistujat saapuvat huskytilalle (haku majoitteesta/sovitusta paikasta erillisen sopimuksen mukaan), jossa jaamme sauvat. Ohjaaja opastaa oikean sauvakävelytekniikan ja teemme verryttelyt ennen luontoon kävelylle lähtöä. Palattuamme pieneltä lenkiltä teemme loppuvenyttelyt

Lauantai

Lyhyt huskyvaellus

Hinta: 45€/hlö

Kesto: n.2-3h

Osallistujamäärä: 4-12 hlöä

Tapahtumakuvaus: Huskytarhaan tutustuminen. Noin 4km pituinen kävelyretki lähimaastossa huskyjen kanssa. Retkieväät erätulilla tarhalle palattuamme.

Katso myös ohjelmamme talvikaudelle!